<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5833465279076693114\x26blogName\x3d//+I\x27am+Twinkerbels+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/\x26vt\x3d8163278539292172453', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
Juliet
Way Out
+ follow Dashboard
529514_314590638635083_388345954_n_large
Hi  Actually takda idea nak update apa. Just getting bored with Facebook, Twitter & Life lol. Hmm eh Eka cakap lagu blog Mina cedih kay dia dengar rasa nak nangis, hahaha lagu heart broken ni. Mina kan tengah heart broken... Wuwuwuwuwu T_T *okay tak penting. Tukar topic* Lol. Really tadi Mina stalk blog Mila, and.... Dia ada update about "To my future husband " *wtf -_-* Hahaha my bff dah gatal nak kahwin meh :p hihi. But great idea lah! Bila dah kahwin nanti, kita boleh baca balik post tu dengan si dia bersama. Omg so sweet ♥ So, Mina pun ada terfikir nak update macam tu juga. Hihihi *v* here For him; click here. 
Sincerely, Miyena