<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5833465279076693114\x26blogName\x3d//+I\x27am+Twinkerbels+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/\x26vt\x3d8163278539292172453', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
Juliet
Way Out
+ follow Dashboard


Damn!!! I want this Guinea Pig.... T_T tolong belikan please~ please~ please~ Comel gila binatang ni *v* Hihihi.  Kalau Mina dapat Mina cekik dia kasi dia kurus. Lol geram kay geram :< Omey gila. Mina dah try cari tapi tak jumpa. Kawan mama kata nak kasi, tapi tiba-tiba tak jadi pula. Sebab Guinea Pig tu mati -_- Hmm, abah suruh sabar dulu. Nanti kalau dapat, dapat lah or abah yang belikan nanti. Hahaha kalau Mina dapat sekor pun dah cukup, tapi nak yang female kay! *v* tak nak male... Tak pwetty :B Mina nak yang pwetty... Memilih tak? Eh harus lah *evil laugh*

Sincerely, Miyena