<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5833465279076693114\x26blogName\x3d//+I\x27am+Twinkerbels+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/\x26vt\x3d8163278539292172453', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
Juliet
Way Out
+ follow Dashboard
Sweet Sour 15.

Happy Birthday to me! hihihi :> Kita dah 15 tahun!!! Yes!!! Macam tak percaya je umur kita dah 15 tahun. Mama cakap kita dah boleh kahwin, siapa nak kahwin dengan kita?!!! Jum!!! Hahahaha. Btw thank you to my family, all my friends/friends facebook yang wish birthday Mina I'm so appreciate :* Mila orang pertama yang wish birthday kita!!! Yayy mila!!! Hahaha dekat semua tempat dia wish -.- Skype, Whatsapp, Facebook *ada kot, ILupa :p* hahaha. Thanks to her! I love you bulat-bulat 

11/6. 
Datang-datang sekolah pagi tu Pyka ♥ nyanyi kan kita lagu happy birthday!!! Omg ;O suara dia sedap. Aumm..... Hahaha terharu kay masa tu T.T rasa nak jatuh air mata Mina :< hahaha. Thank you sayang, why so sweet? Hihihi. Then masuk dalam class Esha, Hanis and ..... *lupa* Lol siapa lagi entah wish x) hihihi. Time balik sekolah pula abang Mina ambil Mina lambat. Eeeee suka nya Mina tunggu dia tengah salji, sejuk gila woi! Meleleh peluh -.- Selamat mood Mina baik time tu :> sebab class tambahan di batalkan mwhahaha *suka nya aku >:) . And selamat takda manusia yang serang Mina dengan tepung, kalau tak petang tu jadi hantu tepung aku. Lol sampai rumah wajib bukak peti sejuk. Thennnn D; ada cake!!!!!!! *heart attack ;O* Yayyy!!! Mama & Abah beli kan cake!!! Ingatkan Mama & Abah taknak kasi apa-apa -.- Lol Thanks thanks thanks thanks I love you Mama, abah all my friends I'm so appreciate T.T

Sincerely, Miyena