<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5833465279076693114\x26blogName\x3d//+I\x27am+Twinkerbels+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://miyenastory.blogspot.com/\x26vt\x3d8163278539292172453', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
Juliet
Way Out
+ follow Dashboard
Tumblr_m6dr4xdhq41rzjwuwo1_500_large
Dear ex.
I miss you so fucking much. Damn!! I do not believed I would say like this. Lol I all miss our memories. Ingat lagi tak malam tu? You buat I menangis time I pergi holiday. Hahaha kita gaduh sebab masalah kecik je -.- Tapi I yang besar-besarkan. Lalalala~ I besar-besarkan sebab I sayang lew, huwhuw. Hahaha tak payah lah cerita sini sebab apa kita orang gaduh :p benda dah lepas. Yang penting masa kita gaduh tu sampai I menangis teruk, you call I. You pujuk I, you kata you tak akan curang dengan I. You sayang I sorang, and blablabla~ *lupa sebenarnya* Lol k next memories! I'm watching "Heart" movie, and I asked to you, "If I am will be like the heroin Rachel/Nirina Zubir kemalangan teruk, and maybe I akan kehilangan kedua-dua belah kaki. Will you still in love with me?" And you jawab, "I akan sentiasa in love dengan you. Even you kehilangan kedua-dua belah kaki you." "Then you tak kisah apa orang lain/kawan-kawan you cakap yang girlfriend you cacat?" "Apa orang cakap tak penting. I yang bercinta dengan you, bukan diorang. I tak peduli apa diorang nak cakap sayang." Lepastu you ada cakap sepanjang I dalam hospital, you akan sentiasa jaga I Masa I dengar you cakap macam tu, terus air mata I jatuh. Then you pujuk I and you pun join I nangis sama. Hahaha so sweet :p I nangis sampai tertidur. Hahaha That time, I rasa I lah manusia paling untung dalam dunia ni sebab dapat boyfriend macam you. ♥ 
Tapi sayang, hubungan kita tak kekal lama. But it's okay you pun dah jumpa orang lain yang better dari I right. I'm happy for you now *v* #Eh rasanya tak perlu kot Mina sebut siapa nama ex Mina tu kan? Hihihi. 2 months kita bersama It's just a memories now.

Sincerely, Miyena